Laboratoare si jocuri
Orășelul Cunoașterii

Combinam veselia cu invatatul

află despre noi

Expoziții

Click pentru a citi mai multe informații

Detalii

detalii fiecare laborator în parte

Laboratorul Acvatic

Zona “ laboratorul acvatic” unde copiii au la dispoziție un mare joc cu apă pe care pot învârti moriști în plan vertical și orizontal, căra apă cu „surubul lui Arhimede”, ghida o minge de ping pong pe un traseu în spirală cu ajutorul forței apei.

Vezi tarife

Casa mea

Zona „Casa mea” cu jocuri de construit și îndemânare pentru cei mai mici, un covor pe care pot construi cu cărămizi tip lego dar si un razboi de tesut.

Vezi tarife

Jocuri cu aer

“Jocuri cu aer ” ne oferă ocazia să ne verificăm viteza, să jucăm baschet "cu aer", să facem magii cu forta aerului, să cântăm la o harpă fără coarde sau să ne jucăm în căsuţa de poveste cu lumina.

Vezi tarife

Sala oglinzilor

Sala oglinzilor  si a iluziilor optice  cu oglinzi concave, convexe, imagini răsturnate și reflectate în oglinzi este  o alta zona de explorat.

Vezi tarife

Experimente senzoriale

Zona experimentelor senzoriale are rolul de a ne stimula simţurile şi de a ne provoca să ne bazăm pe ele.

Vezi tarife

Echilibru si angrenaje

În aria „Echilibru si angrenaje”, copiii realizează angrenaje de roți dințate incercand sa le faca sa functioneze și de asemenea jocuri de echilibru – de la balanțe ce trebuie echilibrate la un pod în arc roman care trebuie construit, firește, în echilibru.

Vezi tarife

Fizică distractivă

În zona „Fizică distractivă” avem experimente despre electricitate, magneți, dinam, plan inclinat etc dar si  jocurile de îndemânare și atenție.

Vezi tarife

Jocuri in aer liber

În zona Jocuri stiintifice in aer liber copiii au ocazia să devină atât ingineri hidrotehnişti cât şi constructori, dar in egala masura pot explora un labirint sau scripetii.

Vezi tarife

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email