Petreceri
Orășelul Cunoașterii

Petreceri stiintifice

află despre noi

Petreceri la Orășelul Cunoașterii

Orăşelul Cunoaşterii, primul science center pentru copii din România vă oferă ocazia să transformaţi distracţia în învăţare şi dezvoltare, lăsându-vă copilul să exploreze şi să experimenteze. Suntem locul perfect pentru a găzdui o petrecere aniversară memorabilă pentru copii.

Orăşelul Cunoaşterii  are  mediul, spațiile și serviciile necesare pentru organizarea de petreceri stiințifice sau evenimente corporate.

Ne aflăm într-o locație accesibilă, aproape de mijloace de transport în comun și beneficiem de o curte interioară mare cu parcare proprie.  Petrecerea va fi o experiență plăcută, distractivă,  într-un mediu creat pentru joacă și învățare.  Nu doar cei mici vor avea ceva de făcut. Toți copiii de la 2 la 99 de ani sunt invitați să se distreze și să redecopere știința prin joc și joacă.

Când vremea este caldă evenimentele se pot desfășura și în aer liber.

Oaspeții au acces la toate exponatele-joc  și , dacă se dorește, personalul  nostru poate fi de ajutor cu explicații  suplimentare pentru fiecare exponat.

Orășelul dispune de o sală de petreceri care poate fi închiriată pentru 3 ore și  amenajată în funcție de pasiunile copilului.

Orășelul își poate închide porțile pentru vizitatori în timpul petrecerilor corporate, dacă se plătește o taxă de exclusivitate.

Pentru oferta Science Party vă invităm să ne contactați prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro sau la numărul de telefon 0723390449.

white_heart

Cea mai interesanta expresie auzita cand e vorba despre noile descoperiri din stiinta nu este Evrika( L-am gasit!).

Isaac Asimov
white_heart

Partenerii noștri

Le mulțumim din suflet partenerilor noștri
care ne susțin constant

394103_367036556713104_774900440_n

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email